SEMINAR

Werkgeverschap
voor alle generaties, vandaag en morgen voorop lopen

Een snel veranderende arbeidsmarkt en verschillende generaties op de werkvloer. Tijdens dit Seminar word je meegenomen in trends en ontwikkelingen en doe je waardevolle juridische kennis op om te voldoen aan de laatste wet- en regelgeving rondom de arbeidsmarkt in 2025. Daarnaast is er de gelegenheid om te netwerken met ondernemers uit de regio’s Rijnland en de Bollenstreek!.

Dit seminar is speciaal voor ondernemers, directieleden en HR professionals.

Wanneer?

Donderdag, 23 mei 2024

Hoe laat?

15:00 - 19:00

Waar?

Langegracht 70, 2312 NV Leiden map

Gehost door

Meld je aan

Het seminar is gratis en het aantal plekken is beperkt. Meld je snel aan en claim je spot.

Agenda

15:00 - 15:15
Inloop
15:15 - 15:30
Welkomstwoord
15:30 - 16:00
Gastspreker
16:00 - 17:00
Interactieve workshop

Workshop 1 – Trends en ontwikkelingen op de arbeidsmarkt.
Workshop 2 – Generatie op de werkvloer.
Workshop 3 – Generatie, Z (et ze) in hun kracht.
Workshop 4 – Generatie, Z (et ze) in hun kracht.
Workshop 5 – Ken jij de juridische valkuilen van de arbeidsmarkt?
Workshop 6 – Je werknemers als aandeelhouder? Werknemersparticipatie.

17:00-18:00
Borrelen & netwerken

Sprekers

Jochum Bukman

Jochem Bukman

Arbeids- & organisatiepsycholoog
Dagvoorzitter & spreker

Rosalia Groen

Jurist arbeidsrecht
Wessel Juristen

Sieger Suurbier

Jurist ondernemingsrecht
Wessel Juristen

Linda van Hooidonk

Linda van Hooidonk

Operationeel manager
Randstad Uitzendbureau

Sander Kuin

Sander Kuin

Activatiemanger
PLNT

Over dit event

Het aantrekken en behouden van nieuwe generaties

Ben je een HR-manager die op zoek is naar innovatieve benaderingen binnen de arbeidsmarkt? Of ben je een directeur van een MKB-bedrijf dat op zoek is naar juridisch inzicht en praktische oplossingen? Dan is “Aantrekken en behouden van nieuwe generaties” hét HR-evenement voor jou! Georganiseerd door Randstad Uitzendbureau, PLNT en Wessel Juristen, biedt dit evenement een unieke kans om diepgaande inzichten te verwerven en te netwerken met gelijkgestemde professionals.

Wat kun je verwachten

Er worden zes workshops gegeven. Twee door PLNT, twee door Randstad en twee door Wessel Juristen. Bij het aanmelden voor de workshop kan je je inschrijven voor twee van de zes workshops. Vol is vol, dus schrijf je snel in!

Keynote speaker, Jochem Bukman

Jochem staat al ruim 10 jaar voor groepen mensen, en hij houdt zich vooral bezig met de toekomst van de psychologie. Vanuit zijn achtergrond in de organisatie, en klinische psychologie, richt hij zich vooral op de jongste generatie. Dat doet hij onder andere samen met Careerwise, het trainingsbureau voor deze doelgroep.

Tijdens de aftrap van dit evenement zal worden ingegaan op wat generatie Z de arbeidsmarkt zal brengen. In vogelvlucht staan we stil bij: 

  • Generatie Z; wat zien we en wat kunnen we verwachten 
  • De rol van mentale gezondheid 
  • Tips om de werknemers van de toekomst te binden en te behouden 

Randstad: 

Workshop 1: De meest belangrijke en actuele trends en ontwikkelingen op HR gebied op een rij. Hoe goed ben jij op de hoogte? Een informatief en interactief half uur, begeleid door Randstad, de grootste HR dienstverlener van Nederland. 

Workshop 2: Verschillende generaties op de werkvloer. Hoe blijf je een interessante werkgever? Expert gastspreker René Vollenbroek van NLwerktaanwerk inspireert in een interactieve sessie van 30 minuten. NLwerktaanwerk is een initiatief van stichting Nederland Onderneemt Maatschappelijk! en haar founder VNO-NCW en MKB-Nederland, in samenwerking met het ministerie van SZW. Werkgevers kunnen hier terecht met alle arbeidsmarktvraagstukken waar ze zelf het antwoord niet op kunnen vinden.

PLNT:

“Z ze in hun kracht!

En daarbij ook jezelf om dat bij hun te kunnen doen.


In deze korte maar verfrissende sessie leer je een gekozen situatie uniek te visualiseren en te evalueren met de deelnemers. Je hebt veel meer innovatieve kennis tot je beschikken dan je denkt! De vraag is, of je je ooit hebt gerealiseerd dat deze uitkomsten ook opties zijn om een frisse wind te laten waaien jou proces.”

Wessel Juristen:

Workshop 1: Ontdek op een interactieve en scherpe wijze de juridische valkuilen in het arbeidsrecht. Duik in een dynamische workshop waar interactie, spel, en expertise samenkomen om de complexe wereld van het arbeidsrecht te ontrafelen. Begeleid door professionals met diepgaande kennis over transitievergoedingen, concurrentiebedingen en meer.

Workshop 2: Ontgrendel het potentieel van je werknemers. In deze workshop verkennen we de reis van werknemersparticipatie – van het ontvangen van bonussen tot het worden van volwaardige aandeelhouders. Ontdek hoe je jouw meest waardevolle bezit, je medewerkers, kan  behouden en motiveren door hen niet alleen te zien als werknemers, maar als essentiële partners in jouw bedrijf. 

Afsluitende Borrel & Netwerken: 

Ontspan na een middag vol workshops tijdens een gezellige borrel. Test je kennis en maak kans op leuke prijzen tijdens onze interactieve pubquiz.

Waarom je erbij moet zijn

Gratis seminar

Werkgeverschap voor alle generaties, vandaag en morgen voorop lopen

Veelgestelde vragen

Er is een parkeergarage van de Dirk tegenover het gebouw. Hier kan je betaald parkeren.

Het evenement is helemaal gratis.

Zeker! We moedigen je aan om collega’s mee te nemen. Zorg er wel voor dat iedereen is aangemeld zodat we precies weten hoeveel mensen we kunnen verwachten.