AAS+ Pakketten

basis

25
Per medewerker
per maand*
Instappakket voor organisaties met minder complexe
vraagstukken

Basis pakket

Solide richtlijnen voor essentiële werkrelaties

Het Basispakket biedt jou fundamentele juridische ondersteuning voor werkgevers en werknemers. Met deze service ontvang je essentiële adviezen en richtlijnen met betrekking tot arbeidsrechtelijke kwesties. Het omvat essentiële hulp bij het opstellen van basisarbeidsovereenkomsten, advies over minimale arbeidsvoorwaarden en begeleiding bij eenvoudige geschillen. Dit pakket is ideaal voor kleine bedrijven die behoefte hebben aan solide, maar betaalbare juridische ondersteuning op het gebied van arbeidsrecht.

Wij helpen je graag

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie, advies of een offerte op maat.

inhoud pakket

Ontdek de toegevoegde waarde van AAS

Maandelijks ongelimiteerd juridisch advies. Een team van arbeidsrechtexperts staat klaar om alle vragen te beantwoorden. Wessel Juristen is elke werkdag bereikbaar van 9:00 tot 18:00 uur. Dus bel, mail of kom even bij ons langs.
Meer lezen
Toegang tot een HR-portaal voor o.a. contract- enverzuimbeheer en het bijhouden van functioneringsgesprekken.
Meer lezen
Bij een nieuwewerknemer stelt Wessel Juristen een arbeidsovereenkomst op en zorgt ervoordat deze overeenkomst in het portaal komt te staan.
Meer lezen
Wil je afscheidnemen van een medewerker? Dan stelt Wessel Juristen eenvaststellingsovereenkomst op. Eventueel onderhandelen we met demedewerker. Daarnaast zorgen we dat het UWV op de hoogte is.
Meer lezen
Afhankelijk van je wensen komt Wessel Juristenregelmatig langs voor gesprekken op locatie. We trainen jouw HR-medewerkers, geven workshops en lichten het bedrijf arbeidsrechtelijk door.
Meer lezen

Veelgestelde vragen

Arbeidsrecht as a service (AAS+) is je alternatief voor HR-medewerkers op de loonlijst en dure arbeidsrechtsadvocaten op uurtarief. Als verlengstuk van je bedrijf richten onze arbeidsrechtsjuristen je HR-processen in, voeren je HR-werkzaamheden uit en voorzien je proactief en ongelimiteerd van arbeidsrechtsadvies op basis van een abonnement dat afgestemd is op je bedrijfssituatie. Dit levert je de volgende voordelen op:

1. Bespaar je tot 40% op je HR-kosten
2. Verminder je tot wel 75% op situatieve arbeidsongeschiktheid
3. Verhoog je de medewerkerstevredenheid met gemiddeld 17%.
Je kan AAS+ afnemen door een adviesgesprek in te plannen met Wessel Juristen. Hier ontvang je meer informatie over de service. Wij vertellen je op welke manier AAS+ op de beste manier in jouw bedrijf geïmplementeerd kan worden.

Dit vinden onze cliënten

0
Klanten kwamen verder

Referenties