AAS+ Pakketten

compleet

75
Per medewerker
per maand*
Volledige gemoedsrust en juridische zekerheid voor zelfs de meest complexe werkverhoudingen

Compleetpakket

Volledige gemoedsrust voor uitgebreide werkrelaties

Het Compleetpakket biedt jou een uitgebreide en hoogwaardige juridische begeleiding voor werkgevers en werknemers bij alle aspecten van arbeidsrechtelijke kwesties. Met dit pakket ontvang je uitgebreide ondersteuning bij het opstellen van op maat gemaakte arbeidsovereenkomsten, gedetailleerd advies over arbeidsvoorwaarden en uitgebreide begeleiding bij complexe geschillen, inclusief vertegenwoordiging in gerechtelijke procedures indien nodig. Het Compleetpakket is geschikt voor grote ondernemingen die waarde hechten aan volledige gemoedsrust en die streven naar een uitgebreide en hoogwaardige juridische ondersteuning op het gebied van arbeidsrecht.

Wij helpen je graag

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie, advies of een offerte op maat.

inhoud pakket

Ontdek de toegevoegde waarde van AAS

Maandelijks ongelimiteerde juridische bijstand en juridische vertegenwoordiging door ervaren arbeidsrechtsjuristen zowel binnen als buiten de rechtbank in eerste aanleg.
Meer lezen
Wessel Juristen staat je bij als een medewerker op staande voet moet worden ontslagen.
Meer lezen
Wessel Juristen stelt een personeelshandboek voor jouw onderneming op.
Meer lezen
Wessel Juristen doet onderzoek naar de tevredenheid van de medewerkers in jouw organisatie. Zo kom je precies te weten wat goed gaat en wat beter kan in de organisatie.
Meer lezen
Wessel onderhoudt de arbeidsovereenkomsten in hetonline portaal. Als een arbeidsovereenkomst afloopt, zorgt Wessel Juristenbijvoorbeeld dat alles goed afgehandeld wordt.
Meer lezen
Functioneringsgesprekken zijn ergbelangrijk. Wessel Juristen helpt bij het voeren of het voorbereiden van dezegesprekken en stelt een functioneringsverslag op.
Meer lezen
Wessel Juristen adviseert hoe om te gaan met ziekemedewerkers en met de adviezen van de bedrijfsarts. Zieke medewerkerskunnen lastige en kostbare situaties veroorzaken. Wessel begeleidtondernemers hierbij.
Meer lezen
Toegang tot een HR-portaal voor o.a. contract- enverzuimbeheer en het bijhouden van functioneringsgesprekken.
Meer lezen
Bij een nieuwewerknemer stelt Wessel Juristen een arbeidsovereenkomst op en zorgt ervoordat deze overeenkomst in het portaal komt te staan.
Meer lezen
Wil je afscheidnemen van een medewerker? Dan stelt Wessel Juristen eenvaststellingsovereenkomst op. Eventueel onderhandelen we met demedewerker. Daarnaast zorgen we dat het UWV op de hoogte is.
Meer lezen
Wil een werknemer niet vertrekken? Dan regelt Wessel Juristen het ontslag via het UWV.
Meer lezen
Afhankelijk van je wensen komt Wessel Juristenregelmatig langs voor gesprekken op locatie. We trainen jouw HR-medewerkers, geven workshops en lichten het bedrijf arbeidsrechtelijk door.
Meer lezen
Maandelijks ongelimiteerde juridisch advies.
Meer lezen

Veelgestelde vragen

Arbeidsrecht as a service (AAS+) is je alternatief voor HR-medewerkers op de loonlijst en dure arbeidsrechtsadvocaten op uurtarief. Als verlengstuk van je bedrijf richten onze arbeidsrechtsjuristen je HR-processen in, voeren je HR-werkzaamheden uit en voorzien je proactief en ongelimiteerd van arbeidsrechtsadvies op basis van een abonnement dat afgestemd is op je bedrijfssituatie. Dit levert je de volgende voordelen op:

1. Bespaar je tot 40% op je HR-kosten
2. Verminder je tot wel 75% op situatieve arbeidsongeschiktheid
3. Verhoog je de medewerkerstevredenheid met gemiddeld 17%.
Je kan AAS+ afnemen door een adviesgesprek in te plannen met Wessel Juristen. Hier ontvang je meer informatie over de service. Wij vertellen je op welke manier AAS+ op de beste manier in jouw bedrijf geïmplementeerd kan worden.

Dit vinden onze cliënten

0
Klanten kwamen verder

Referenties