AAS+ Pakketten

plus

50
Per medewerker
per maand*
Uitgebreide en deskundige begeleiding voor zelfs de meest ingewikkelde en veeleisende arbeidsrelaties

Pluspakket

Volledige begeleiding voor complexe arbeidsrelaties

Het Pluspakket biedt jou uitgebreide ondersteuning voor zowel werkgevers als werknemers bij complexe arbeidsrechtelijke kwesties. Dit pakket omvat diepgaande begeleiding bij het opstellen van gedetailleerde arbeidsovereenkomsten, advies over complexe arbeidsvoorwaarden en begeleiding bij geschillen die meer expertise vereisen. Het Pluspakket is geschikt voor middelgrote ondernemingen die behoefte hebben aan uitgebreide juridische ondersteuning voor complexe arbeidsrelaties, met een focus op het minimaliseren van juridische risico’s.

Wij helpen je graag

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie, advies of een offerte op maat.

inhoud pakket

Ontdek de toegevoegde waarde van AAS

Maandelijks ongelimiteerde juridische bijstand en juridische vertegenwoordiging door ervaren arbeidsrechtsjuristen.
Meer lezen
Wessel onderhoudt de arbeidsovereenkomsten in hetonline portaal. Als een arbeidsovereenkomst afloopt, zorgt Wessel Juristenbijvoorbeeld dat alles goed afgehandeld wordt.
Meer lezen
Functioneringsgesprekken zijn ergbelangrijk. Wessel Juristen helpt bij het voeren of het voorbereiden van dezegesprekken en stelt een functioneringsverslag op.
Meer lezen
Wessel Juristen adviseert hoe om te gaan met ziekemedewerkers en met de adviezen van de bedrijfsarts. Zieke medewerkerskunnen lastige en kostbare situaties veroorzaken. Wessel begeleidtondernemers hierbij.
Meer lezen
Toegang tot een HR-portaal voor o.a. contract- enverzuimbeheer en het bijhouden van functioneringsgesprekken.
Meer lezen
Een team van arbeidsrecht experts staan klaar om alle vragen te beantwoorden. Wessel Juristen is elke werkdag bereikbaar van 9:00 tot 18:00 uur. Dus bel, mail of kom even bij ons langs.
Meer lezen
Bij een nieuwewerknemer stelt Wessel Juristen een arbeidsovereenkomst op en zorgt ervoordat deze overeenkomst in het portaal komt te staan.
Meer lezen
Wil je afscheidnemen van een medewerker? Dan stelt Wessel Juristen eenvaststellingsovereenkomst op. Eventueel onderhandelen we met demedewerker. Daarnaast zorgen we dat het UWV op de hoogte is.
Meer lezen
Wil een werknemer niet vertrekken? Dan regelt Wessel Juristen het ontslag via het UWV.
Meer lezen
Afhankelijk van je wensen komt Wessel Juristenregelmatig langs voor gesprekken op locatie. We trainen jouw HR-medewerkers, geven workshops en lichten het bedrijf arbeidsrechtelijk door.
Meer lezen

Veelgestelde vragen

Arbeidsrecht as a service (AAS+) is je alternatief voor HR-medewerkers op de loonlijst en dure arbeidsrechtsadvocaten op uurtarief. Als verlengstuk van je bedrijf richten onze arbeidsrechtsjuristen je HR-processen in, voeren je HR-werkzaamheden uit en voorzien je proactief en ongelimiteerd van arbeidsrechtsadvies op basis van een abonnement dat afgestemd is op je bedrijfssituatie. Dit levert je de volgende voordelen op:

1. Bespaar je tot 40% op je HR-kosten
2. Verminder je tot wel 75% op situatieve arbeidsongeschiktheid
3. Verhoog je de medewerkerstevredenheid met gemiddeld 17%.
Je kan AAS+ afnemen door een adviesgesprek in te plannen met Wessel Juristen. Hier ontvang je meer informatie over de service. Wij vertellen je op welke manier AAS+ op de beste manier in jouw bedrijf geïmplementeerd kan worden.

Dit vinden onze cliënten

0
Klanten kwamen verder

Referenties